Φωτιά Κερατέα : Φωτιά τώρα στην Κερατέα - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ... - Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά!

Φωτιά Κερατέα : Φωτιά τώρα στην Κερατέα - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ... - Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά!. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.

Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Θελοντας να ειμαστε παντα διπλα σας, αποφασισαμε σε συνεργασία με τον ερυθρο σταυρό προσφερουμε δωρεάν μετακινηση των ευπαθων ομαδων και. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κερατέα - Προληπτική ...
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κερατέα - Προληπτική ... from www.liberal.gr
Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με μπορείτε επίσης να δείτε live εικόνες από περιοχές στις οποίες εντοπίζετε φωτιές μέσα από το δίκτυο. Η φωτιά που ξέσπασε στη φέριζα στην κερατέα μαίνεται σε ακαθάριστες οικοπεδικές εκτάσεις, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο.

Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια.

Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Θελοντας να ειμαστε παντα διπλα σας, αποφασισαμε σε συνεργασία με τον ερυθρο σταυρό προσφερουμε δωρεάν μετακινηση των ευπαθων ομαδων και. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. 8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα.

8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα (photos) - Newsbomb - Ειδησεις ...
Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα (photos) - Newsbomb - Ειδησεις ... from nb.bbend.net
Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε Νέα φωτιά ξέσπασε στην αττική. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση.

Νέα φωτιά ξέσπασε στην αττική.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με μπορείτε επίσης να δείτε live εικόνες από περιοχές στις οποίες εντοπίζετε φωτιές μέσα από το δίκτυο. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα. 8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική.

Φωτιά στην Κερατέα: Οριοθετήθηκε το μέτωπο - Εκκενώθηκαν ...
Φωτιά στην Κερατέα: Οριοθετήθηκε το μέτωπο - Εκκενώθηκαν ... from nb.bbend.net
Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Είναι πολύ μεγάλο το μέτωπο. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο.

#πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής.

Θελοντας να ειμαστε παντα διπλα σας, αποφασισαμε σε συνεργασία με τον ερυθρο σταυρό προσφερουμε δωρεάν μετακινηση των ευπαθων ομαδων και. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με μπορείτε επίσης να δείτε live εικόνες από περιοχές στις οποίες εντοπίζετε φωτιές μέσα από το δίκτυο. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook